Организација рада

Организација рада     Правилник Школски календар 2017/2018. Распоред звоњења Распоред часова:            ПАРНА СМЕНА -млађи разреди   НЕПАРНА СМЕНА-млађи разреди ПАРНА СМЕНА        НЕПАРНА СМЕНА Отворена врата

Read more