Окружно такмичење из српског језика и језичке културе

Пропратно писмо

Окружно такмичење из српског језика и језичке културе одржаће се    9. 4. 2022. у ОШ „ Данило Киш“. Такмичење ће почети у 14:00 часова. 

Основна школа „Данило Киш“ налази се на Вождовцу, у насељу Степа Степановић, у улици Генерала Штефаника бр. 6. До школе можете доћи трамвајима бр. 9, 10, 14, аутобусима бр. 25, 33, 39, 49, 50. Аутобус бр. 49  стаје испред школе, а станице осталих линија су на пет минута хода до школе.

Потребно је да ученици буду испред школе у 13:15, како би на време ушли у школу и заузели места по распореду седења. Распоред седења ће, до среде или четвртка, бити прослеђен школама. Потребно је да ученици са собом донесу ђачку књижицу са сликом и прибор за рад. Такође, због великог броја учесника такмичења, саветује се да ученици током такмичења носе заштитне маске. Изјаве о сагласности учествовања на такмичењу остају код предметних наставника.

Дежурни наставници у школу долазе у 13:15, ради састанка и упутстава у вези са дежурством. Наставници који учествују у прегледању долазе у 16:00 часова.

Резултати такмичења ће током вечери бити објављени на сајту Основне школе „Данило Киш“ www.osdanilokis.edu.rs. Жалбе и приговори на прегледање шаљу се искључиво електронским путем на адресу okruznotakmicenje@gmail.com уторка 12. 4. до 20:00 часова. Одговор на приговор биће достављен електронски у среду, до 20:00 часова.

Основна школа „Данило Киш“

и

Друштво за српски језик, подружница Београд