Продужени боравак

ПРОДУЖЕНИ БОРАВАК ЗА УЧЕНИКЕ 1. И 2. РАЗРЕДА-
ОБАВЕШТЕЊЕ
Поштовани родитељи,У складу са Закључком Кризног штаба за сузбијање заразне болести COVID-19 од 11.8.2020. године и Стручног упутства министарства просвете за организацију и реализацију образовно-васпитног рада у основној школи у школској 2020/21. години од 12.8.2020.  и 19.8.2020. године, школски тимови приступили су  анализи просторних могућности у односу на број одељења и ученика у овој школској години. Обзиром на чињеницу да је организација наставног процеса приоритет, да је предложен мањи број  ученика у учионици и да је број наставника у продуженом боравку ограничен, Школа није у могућности да упише све ученике заинтересоване за боравак.

С тим у вези, обавештавамо вас да ученик може користити услуге продуженог боравка искључиво ако су оба родитеља запослена и у обавези да посао обављају ван куће, тј. да путују до пословног објекта где су запослени. Уз попуњену анкету за продужени боравак обавезно је приложити потврду на меморандуму фирме потписану од стране послодавца, у којој се наводи немогућност обављања пословних обавеза од куће. Потврде и попуњен анкетни листић доставити Школи, на портирницу. Родитељи ће по потреби бити контактирани.

У нади да ћемо бити подршка једни другима и имати квалитетну сарадњу  и међусобно разумевање, молимо вас да дете за боравак пријавите само уколико је то неопходно.
Управа школе