Излети

ДРУГИ РАЗРЕД

Други разреди су ишли 19.10.2017године на полудневни обилазак знаменитости и занимљивости Београда у периоду од 10h до 14h. Посетили смо Београдски хиподром . Поред шетње игре у парку,упознавања са коњичким спортом ученици су имали прилику да јашу коње уз краћу обуку тренера. Излет смо наставили на Ади Циганлији и надметању у штафетним играма,полигону и игри спретности уз професионалне тренере, аниматоре и рекреаторе.

Излет други разред

ТРЕЋИ РАЗРЕД

*Радмиловац*

Трећаци, наше школе, су имали прилику да кроз, полудневни излет,  посете огледно добро „Радмиловац“, Пољопривредног факултета Универзитета у Београду. Деца су се упознала са животном заједницом и стаништем реке Дунав, уживали у непосредном контакту са природом, животињама, пецању, вожњи чамцем.Огледно добро носи име „Радмиловац“, смештено је у Винчи и удаљено од центра града око десетак километара. Поред различитих засада, рибњака и пчелињих кошница овде је смештен и јавни акваријум, као и Еколошка оаза Мали Дунав.Уживали смо у вожњи чамцем, искушавали рибарску срећу, посетили акваријум, разгледали аласку кућу, прешли преко висећег моста и видели више различитих биљних и животињских врста.
Није недостајало ни игре. Такмичарским играма једнако су се радовали и дечаци и девојчице.

Тамо су видели:
◾јавни акваријум са дунавским врстама риба;
◾зоо врт са воденим птицама;
◾малу водену ботаничку башту;
◾аласку колибу- музеј рибарства;
◾кућу на води – сојеницу;
◾погледају филм о животу у води и око воде;
◾окушају срећу у риболову – пецању и
◾плове „Малим Дунавом“ специјалним чамцима

Уз све ово горе наведено уживали су у дружењу и лепом дану.

РАДМИЛОВАЦ

ЧЕТВРТИ РАЗРЕД

Ученици четвртог разреда су посетили Музеј науке и технике у оквиру полудневног излета. Поред едукације имали су прилику и да се забаве у соби која је на њих оставила најјачи утисак.

ЧЕТВРТИ-РАЗРЕД